Droogloopmat op maat

Het behoud van uw vloer binnen
Dagelijks wordt er onnoemelijk veel vuil en vocht door schoenen verplaatst van de ene naar de andere locatie. Schoenen nemen vuil en vocht mee uw gebouw in en maken de vloer vies en nat. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor een schone inloop. Wist u dat met een inloopmat van 6 meter lengte 94% van het vuil en vocht wordt tegengehouden? Onze inloopmatten voldoen bovendien aan de hoogste eisen voor brandveiligheid.

3-zone reiniging inloopmatten op maat de meest ideale oplossing
Voor de eerste indruk krijgt men geen tweede kans. Daarom moet de entree van een gebouw schitteren door schoonheid en harmonische kleuren. Met de 3-zone reiniging worden entrees nette ontvangstruimtes en worden gebouwen efficiënt tegen verontreiniging beschermd.
Zone 1 dient om grof vuil te verwijderen, in zone 2 wordt het fijne vuil opgevangen en zone 3 neemt restvuil en vocht op. Het systeem kan optimaal aan de omstandigheden worden aangepast en vermindert de reinigingskosten voor de aangrenzende vloerbedekkingen, waardoor de levensduur hiervan aanzienlijk stijgt.

Droogloopmat met logo in uw eigen kleuren
Een droogloopmat met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo behoort ook tot de mogelijkheden.
Of het nu om een buitenmat of een binnenmat gaat, nagenoeg alles is mogelijk.

Storax

Voorbeeld project in Utrecht
Aanbrengen inloopmat met logo