1 kilometer aan gordijnen!

1 kilometer aan gordijnen!

Bijzonder fijn dat wij de opdracht hebben gekregen van de Universiteit Utrecht om in dit pand alle gordijnen te vervangen. Wij plaatsen hier meer dan 1 kilometer aan gordijnen!


Projectstoffering Utrecht voor al uw raambekleding en vloerbedekking.
Alles uiteraard in brandvertragende kwaliteiten!

Neem gerust contact met ons op voor een goed advies!


PVC te Huizen

Op dit moment zijn wij bezig bij Huizermaatjes met het egaliseren en vervolgens leggen van 800m2 Moduleo PVC stroken in verschillende kleuren.

Iedere bewoner mocht in dit project zijn of haar eigen kleur uitkiezen, waardoor elke ruimte naar eigen smaak wordt ingericht; net zo leuk toch?

Tevens plaatsen wij ook de plinten, waarbij de ene bewoner koos voor een hoge plint en de ander juist voor een lage plint. Heeft u ook een project wat gestoffeerd moet worden? Neem gerust contact met ons op!


Social Distancing op de werkvloer Interface

De noodzaak tot fysieke afstand vraagt om een herstructurering van kantoorruimtes die ontworpen zijn met het oog op verbinding en samenwerking tussen mensen.

Ons concept design team heeft diverse oplossingen onderzocht voor zowel nieuwe als bestaande ruimtes. We hebben standaard pijlen ontworpen die u in uw bestaande modulaire vloer kunt integrereren evenals op maat gemaakte bewegwijzering systemen voor nieuwe ruimtes.

We hebben standaard pijl inlays ontworpen om mensen door de ruimte te leiden. Er zijn diverse kleuren en 4 pijlvormen beschikbaar.

We kunnen in 1 week tussen 1 en 100 tegels van ieder denkbaar ontwerp verzenden

We hebben eveneens gekeken naar bewegwijzering. Ofwel door gebruik te maken van diverse vormen die door middel van een inlay in één tegel passen. Of door gebruik te maken van het Interface modulaire systeem voor het ontwerp van grootschalige patronen.

Meer hulp nodig?
Contacteer ons Concept Design team voor een op maat gemaakt social distancing consult.


Veilig de weg wijzen Desso

Houd uw medewerkers en bezoekers veilig met deze snelle en eenvoudige vervanging van een enkele tapijttegel.
Nu de COVID-19 maatregelen langzaam over de hele wereld worden versoepeld, proberen bedrijven de heropening van de economie in balans te brengen met
de gezondheid en veiligheid van hun werknemers. Met DESSO Icons heeft u een flexibele, eenvoudige en kosteneffectieve manier om medewerkers en
bezoekers veilig en moeiteloos door uw kantoor te begeleiden.

De voordelen van de DESSO Icons bewegwijzeringstegel:
• Eén tegel, meerdere richtingsopties:
de binnenste cirkel is volledig
modulair, zodat deze eenvoudig, in elke gewenste (pijl)richting, kan
worden geïnstalleerd.
• Eenvoudige en kostenbesparende vervanging: verwijder waar nodig
eenvoudig uw huidige tapijttegel (50x50cm) en vervang deze door de
DESSO Icons bewegwijzeringstegel.
• Duurzame oplossing: elke doos wordt geleverd met twee verschillende
kleurcombinaties, dus geen snijafval bij de productie van deze tegels.


Emco; schoonloopzone met gidssysteem

Primeur: schoonloopzone met gidssysteem – Een primeur in de Benelux met twee functies in één: de emco MAXIMUS schoonloopzone in combinatie met gidssysteem. Een perfecte oplossing voor mensen met een visuele beperking. Zij kunnen nu aan de mat voelen waar ze zijn en zich daardoor goed oriënteren. Bovendien zorgen de contrastkleuren voor een geleiding voor slechtzienden en begeleiding van mensen. De emco MAXIMUS is zeer functioneel en staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Daardoor is deze schoonloopzone zeer geschikt voor gebouwen met een hoge loopfrequentie en intensieve belastingen. De schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname, zodat aangrenzende vloeren langdurig mooi blijven en aanzienlijk wordt bespaard op schoonmaakkosten. De MAXIMUS schoonloopzones zijn leverbaar in 18 kleuren, 8 uni kleuren en 10 gedessineerd. Als er niet de gewenste kleur bij zit, dan biedt de serie MAXIMUS IMAGE een alternatief. Deze serie is van hetzelfde hoogwaardige materiaal, echter u kunt kiezen uit zelfs 45 bijzondere kleuren. Bovendien kunt u bij MAXIMUS IMAGE allerlei patronen, logo’s en fraaie dessins in het ontwerp integreren, zodat exclusieve en kleurrijke ontwerpen ontstaan. De schoonloopzone is geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.

csm_emco_bau_Maximus_Assistance_7__239926_6b923469c6 b92b52ed-239e-4134-b73a-a70be5f5ec1e csm_emco_bau_Maximus_Assistance_1__239938_5d2e5a7280