Heeft u onze facebook pagina al bekeken?


Sponsoring Puzzel en Kleurboek Make a Wish

In het ziekenhuis opgenomen worden is geen pretje. Voor grote mensen niet en voor kinderen al helemaal niet. Een andere omgeving dan thuis, allemaal vreemde mensen om je heen, gekke hoge bedden en onbekende luchtjes. Als je in het ziekenhuis bent wil je het liefst zo snel mogelijk weer naar huis toe.Toch is het nodig dat je wat langer moet blijven. En om te zorgen dat de tijd wat vlotter voorbij gaat is er dit Boek. Vol met puzzels, kleurplaten en andere leuke manieren om bezit te zijn.

Projectstoffering Utrecht heeft meegewerkt (sponsoring) dat dit boek tot stand is gekomen. Op die manier is het mogelijk gemaakt om dit boek uit te geven en voor een heleboel kinderen het ziekenhuisverblijf wat prettiger te maken.

Sponsoring Make A Wish


Maatschappelijke betrokkenheid

Door sponsoring op auto van Lijn 5 was het mogelijk voor deze organisatie een Fiat 500L aan te schaffen

(Lijn5 brengt kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp nodig hebben een halte verder in hun leven. Deze jongeren kunnen met én zonder licht verstandelijke beperking rekenen op een goede aansluiting bij Lijn 5)

2016051013462664520160510140127086_0001

Door een advertentie te plaatsen in EHBO Magazine is het mogelijk om dit magzine uit te brengen voor alle vrijwilligers.

EHBO20160510134626645


Verhuizing

Projectstoffering Utrecht groeide in de eerste zes jaren van haar bestaan zo goed, dat een grotere huisvesting noodzakelijk werd. Op 1 februari 2012 opende het tien man sterke Nieuwegeinse bedrijf haar poorten in Utrecht-Stad, aan de Texasdreef in Overvecht. In de veel ruimere showroom is nu nog meer keuze uit karpetten, vloerbedekking, gordijnen en zonwering. Het magazijn is zo veel groter dat veel meer producten uit voorraad leverbaar zijn. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid komen samen in Projectstoffering Utrecht.